Τhe MOM event 2 από την Κλινική Γένεσις

Στις 12 Μαΐου, η Κλινική Γένεσις γιορτάζει τη μητρότητα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace με μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 10.00 – 15.00 και θα έχει δωρεάν είσοδο.
Στο «The Mom Event 2», μέλλουσες μητέρες αλλά και γονείς, θα μπορούν να ενημερωθούν από τους συνεργάτες ιατρούς και τις μαίες της Κλινικής Γένεσις για τον τοκετό, το θηλασμό και τη μητρότητα. Σε παράλληλη αίθουσα, θα διεξαχθούν βιωματικά workshops για μία πιο πρακτική εμπειρία, όπως γυμναστική για εγκύους κλπ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ :

https://docs.google.com/forms/d/1oFzbtlyZe_3wXerUivfMtRz6DUMg_mzGCKh3bBMa_M/

Στο «Τhe Μom Εvent 1», που πραγματοποιήθηκε το 2023, η προσέλευση ξεπέρασε τα 1.100 άτομα, ενώ περισσότεροι από 20 χορηγοί έδωσαν το παρών, τιμώντας την εκδήλωση.
Η Κλινική Γένεσις θα προσφέρει δωρεάν δύο τοκετούς σε σουίτες , με τις τυχερές μέλλουσες μανούλες να επιλέγονται μετά από κλήρωση, ενώ θα κληρωθούν και άλλα δώρα, ευγενική προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.
Το «Τhe Μom Εvent 2» είναι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που χρειάζονται κάποιον στο πλευρό τους στο όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας!

Λίγα λόγια για την κλινική Γένεσις του Ομίλου Euromedica:
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η ΓΕΝΕΣΙΣ αποτέλεσε κάτι παραπάνω από ένα Μαιευτήριο: έναν οργανισμό υγείας – πρότυπο στη Βόρειο Ελλάδα. Σήμερα λειτουργεί ως Γενική Κλινική του ομίλου Εuromedica, όπου εκτός από τις γυναικολογικές και μαιευτικές πράξεις διενεργούνται κάθε είδους επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής για γυναίκες και άνδρες.
Κάθε χρόνο στη ΓΕΝΕΣΙΣ έρχονται στη ζωή παραπάνω από το 40% των παιδιών που γεννιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα η κλινική υποδέχεται περισσότερους από 7.000 νοσηλευόμενους και 7.000 εξωτερικούς ασθενείς, διεκπεραιώνοντας χιλιάδες διαγνωστικές εξετάσεις.
Τα τμήματα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας πλαισιώνονται από το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, από τα καλύτερα στην Ελλάδα, και το τμήμα Γενικής Χειρουργικής, για γυναίκες και άντρες, στο οποίο διενεργούνται κάθε είδους χειρουργικές επεμβάσεις, ανοικτά και λαπαροσκοπικά (κήλες, σκωληκοειδεκτομές, χολοκυστεκτομές κλπ).
Η Κλινική διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ) και ειδική Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ).
Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με τον προηγμένο εξοπλισμό και τα σύγχρονα απεικονιστικά και εργαστηριακή τμήματα εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Κλινική.

viet69
site
tamil sex

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *