Ρούχα με το κιλό!

«Πόσο πάει το κιλό;» Αυτή είναι η ερώτηση που ρωτάς στο μαγαζί αυτό, ενώ διαλέγεις τι σου αρέσει, ανάμεσα από εκατοντάδες μπλουζάκια, παντελόνια, παπούτσια και αξεσουάρ. Ένα μαγαζί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστό για τον πρωτότυπο τρόπο που κοστολογεί τα ρούχα, τοποθετώντας δίπλα στην ταμειακή του μηχανή μία… ζυγαριά!

Το κάθε κιλό ρούχου υπολογίζεται στα 22€, μας εξηγεί ο ιδιοκτήτης, Θανάσης Πετρίδης καθώς βάζει ένα τζην στη ζυγαριά. Η ζυγαριά δείχνει μισό κιλό και αυτομάτως ξέρεις ότι το νέο σου τζην κάνει 11€. Τα ρούχα είναι ολοκαίνουργια, δεν εμπορεύεται τίποτα μεταχειρισμένο. Τα διαλέγει ο Θανάσης ένα ένα από τα πολυάριθμα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό. Μάλιστα, τα ρούχα είναι από διάφορες μάρκες, ενώ ο ίδιος δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα και στα υφάσματα.

«Το concept αυτό υπάρχει στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πόλεις, οπότε σκέφτηκα γιατί να μην υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει, ενώ συμπληρώνει ότι είναι μια πρωτότυπη λύση στην κρίση. Μια λύση που στην αρχή το κοινό της πόλης αντιμετώπισε με έκπληξη και δυσπιστία, αλλά γρήγορα ξεπέρασε και αγάπησε!

Πράγματι, τα ρούχα έχουν πάνω τα καρτελάκια τους με τις αρχικές τιμές και έτσι με έκπληξή διαπιστώνεις ότι ένα μεταξωτό μπλουζάκι που κάνει 50 € ζυγίζεται και κοστολογείται μόλις 2€!

Το κατάστημα, που λέγεται «2», από τον αριθμό της διεύθυνσής του, στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας 2, στην Κάτω Τούμπα, είναι ένας ευχάριστος χώρος, γεμάτος ευκαιρίες για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Η μουσική παίζει από το πρωί και ο Θανάσης εξυπηρετεί τον κάθε πελάτη προσωπικά, με χαμόγελο. Ο ίδιος, έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια σε καταστήματα ρούχων και έχοντας σπουδές μάρκετινγκ στο ενεργητικό του, κατάφερε να φτιάξει και να προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή στην τοπική αγορά. Επόμενο βήμα στα σχέδιά του, ρούχα σχεδιασμένα αποκλειστικά με την επωνυμία του καταστήματος!

 

 

Ιnfo:

Ανατολικής Ρωμυλίας 2 και Αρτάκης 1

Τηλ. 231 777 3824

Facebook

Twitter

Instagram