Είναι ωραίος ο Φεβρουάριος στο Αυλαία!

Συνεργασίες με δημοφιλείς ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και παρουσίαση ξεχωριστών παραστάσεων της Αθήνας χαρακτηρίζει τον μήνα Φεβρουάριο στο Θέατρο Αυλαία. Αναλυτικά το πρόγραμμα όλου του μήνα:

Nerium Park

Ομάδα Ρίσκο

To Nerium Park του Καταλανού συγγραφέα Josep Maria Miro παίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

5-6/2, 10-11/2, 19-20/2, 22-25/2, στις 21.00

 

Επάγγελμα πόρνη

Λιλή Ζωγράφου – Ένκε Φεζολάρι – Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Μετά τις sold-out παραστάσεις στην Αθήνα και την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα η παράσταση «Επάγγελμα Πόρνη» έρχεται στο Θέατρο Αυλαία.

Κομψή, φιλοσοφημένη, εκκεντρική, εστέτ, μαγκιόρα, σκληρή, τρυφερή η Λιλή Ζωγράφου περνάει δια πυρός και σιδήρου και βγαίνει νικήτρια μιας και η ουσία της δεν αλλοιώνεται καταμαρτυρώντας πως η ζωή νικά

Έχοντας το μότο αυτό ως πηγή έμπνευσης, ο Ένκε Φεζολλάρι σκηνοθετεί την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο κεφάλαιο «Ιστορίες Της Χούντας», του βιβλίου «Επάγγελμα Πόρνη», της Λιλής Ζωγράφου. Δύο ιστορίες, αυτοβιογραφικές, που δίνουν το στίγμα της εποχής και σκιαγραφούν τη συγγραφέα-ορόσημο της Ελλάδας της μεταπολίτευσης: μίας γυναίκας αγωνίστριας ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Σε κάθε καθεστώς που εξαθλιώνει την ανθρώπινη υπόσταση και σε κάθε αυτεπάγγελτη εξουσία που στερεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Παραστάσεις: 7, 8, 9/2 στις 21.00

Για την Ελένη

Μάνος Καρατζογιάννης – Μαρία Κίτσου

Στην παράσταση, που παρουσιάζει για πρώτη φορά στη σκηνή την τραγική ιστορία της μεγάλης κρητικιάς Ελένης Παπαδάκη, θύμα των Δεκεμβριανών, η ηθοποιός επιστρέφει στον χώρο της για να αφηγηθεί το εμφύλιο κύτταρο του Θεάτρου, του τόπου της, του καιρού της.

Παραστάσεις: 12- 13/2 , στις 21.00

Οι Κρημνοί

 Ανδρέας Μπαλαούρας

Οι κρημνοί είναι ένα θεατρικό performance σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Ανδρέα Μπαλαούρα που πραγματεύεται τις ιδιάζουσες συμπεριφορές μίας ερωτικής σχέσης.

Παραστάσεις: 17-18/2

Θέατρο Αυλαία

Πλατεία ΧΑΝΘ(πλευρά Τσιμισκή)

T: 2310 237700

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *