Ρεβεγιόν με λάμψη στο Hyatt!

Μια ονειρεμένη απόδραση εντός της πόλης με γιορτινή λάμψη, υπόσχεται να χαρίσει στους παραβρισκόμενους, το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Διακριτική κομψότητα, εορταστική ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές εμπνεύσεις θα αποτελέσουν τον ιδανικό προορισμό για καθεμιά από τις ξεχωριστές μέρες και νύχτες της εορταστικής περιόδου. Το ξενοδοχείο έχει φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια, από τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις έως τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Για την παραμονή των Χριστουγέννων οι chef του 5άστερου ξενοδοχείου προτείνουν ένα γαστριμαργικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, μέσα από ένα εξαιρετικό Gala Dinner πέντε πιάτων, υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Αντίστοιχα, για την παραμονή Πρωτοχρονιάς το Hyatt οργανώνει μια βραδιά γεμάτη λάμψη, μαγεία και διασκέδαση, που αρμόζει στην υποδοχή του νέου έτους! Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό μενού και θα διασκεδάσουν με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Αμβροσία

Ανήμερα των Χριστουγέννων τα παραδοσιακά εορταστικά εδέσματα σε μπουφέ έχουν την τιμητική τους, στο εστιατόριο Αμβροσία, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Για την πρώτη μέρα του χρόνου, το ξενοδοχείο οργανώνει εορταστικό μπουφέ, με ζωντανή μουσική, προσφέροντας μία υπέροχη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

Και οι γιορτές δεν τελειώνουν εδώ!

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 οργανώνεται ένα μοναδικό Russian Brunch το οποίο θα ολοκληρώσει το γιορτινό κλίμα. Ο Ilya Kuznetsov, chef από το Park Hyatt Ararat, θα δημιουργήσει αυθεντικές γεύσεις από τη Ρωσία όπως borsch και stroganoff, τα οποία θα απολαύσουμε με σαμπάνια και χαβιάρι! The finest brunch of the year!

Κρατήσεις – Πληροφορίες:  

Hyatt Regency Thessaloniki

Τ: +30 2310 401402

thessaloniki.regency.hyatt.com